nakal betul dye~

22.19 Edit This 1 Comment »



mesti tertanya2 siapalah budak kecik nie hehe..
aimanulhakim nama dia :-) comey kan..dia anak angkat ana..
baru umur 2 tahun tapi dia cerdik sangat dan nakal hehe..
dilahirkan didamascus syria..
masuk setahun lebih dye tinggal dimalaysia :)
mula2 datang malaysia kesian tengok dia tak tahan dengan cuaca
sampai merah muka hehe..
dia ada adik nama syaima'
lahir dekat malaysia..

aiman tua nakal sikit..
sifat2 dia:-
>>manja ( semestinya suka sangat haha )
>>nakal ( adeh penat nak jaga )
>>suka jerit-jerit :-p ( entahla dia ingat dia je boleh jerit :-p )
>>dia geram bila tengok baby ( jeles kot ada baby comey dari dia? )
>>suka sergah ct dia ct-nenek ( kadang-kadang ana pun join sekali haha )
>>tak suka makan nasi,dibesarkan dengan minum susu (patutla pandai huhu )
>>takut motor (bunyi dia kuat kot )
>>pandai nyanyi aspalella ( tak tahula sapa ajar dia :-p )
>>suka makan aiskrim ( budak-budak biasala tapi ana suka jugak huhu )

tu la sikit sebanyak tentang dia huhu..
harap-harap bila dah besar boleh jadi macam baba dia..ustaz..
k la 2 je nak share dengan kawan-kawan ana hihi..
k wassalam~

1 komentar:

p u l a s a r i mengatakan...
Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.