mai pakat gi~

07.15 Edit This 3 Comments »
assalamualaiakum..

tak sabar nak tunggu 1 november nie..alhmdulillah Dewan Undangan Negeri memilih ijtima' tahun nie ditempat ana chukai kemaman =) best mesti ramai yang hadir,pe yg ana taw mungkin dalam 5000 ribu org djangka hadir..n ustazah da beri tugas da hee..jdi pendaftar so jumpa dkt sana ok hee~ owh yea sblum 1 nov mlm 2 ada ceramah tp ana x brpa pasti siapa penceramah..

mungkin dua2 tok guru kot,tok guru haji hadi dan tok guru nik aziz..n tema muktamar kali ini ialah " pas untuk semua " insyAllah kaum bukan islam akan turut serta dalam muktamar kali ini..ia menunjukkan org yg bukan islam pun mahukn kerajaan islalm apatah lagi org yg btul2 islam,tp xtw la kenapa ada jgk yg tidak mahu islam yg real? erm sama2 fikir sndiri.. mga kebaikan selalu istiqamah Amin..

"islam itu syumul dan dalam islam mewajibkn kita berjuang menengakkn agama Allah islam is real no islam liberel n dll~

3 komentar:

reza | pulasari mengatakan...

salam 3laik

humm..macam mnarik je, tapi punya exam selama sbulan...fuh

~.::aCoB bE hePPy::.~ mengatakan...

salam...humm nak tanya, hari tu pergi bangi tak? sebab nampak nti dalam kereta wira biru..kalau salah..maaf la ya

reza
(guna kwan punya account)

nurul_marina mengatakan...

ana memng de krta wira wrna biru,tp taun nie xdek p bangi..